Välkommen till återförsäljaren

Vi tror på kraften i samarbete. Vi letar efter nya återförsäljare för vårt växande och ständigt växande sortiment. Våra produkter säljs för närvarande i finska och utländska stenfotsbutiker och nätbutiker.

Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och lyssnar på våra kunder, så du kan vara säker på att du kommer att kunna påverka utvecklingen av ett starkt inhemskt varumärke. Du kommer att få stöd av ett multiprofessionellt team med mångårig erfarenhet och stark yrkeskompetens inom områdena säkerhet, skönhetsvård, försäljning och marknadsföring, bland annat.

Våra produkter är konkurrenskraftiga och detaljhandelspriserna är måttliga. Vi strävar efter att stödja våra återförsäljare så att marginalerna på deras produkter är rättvisa. Förutom högkvalitativa, ekologiska och säkra produkter erbjuder vi kontinuerligt säljstöd. Du kommer att få tillgång till ett brett utbud av olika marknadsföringsmaterial och om något du vill ha inte är direkt tillgängligt kommer vi att anstränga oss för att implementera det. Vi kräver inga åtaganden eller minsta beställningskvantitet från våra återförsäljare eftersom vi vill stödja småföretag att återhämta sig från utmaningarna under utmanande år.
Våra återförsäljare är en integrerad del av vår företagsstrategi, där vår avsikt framför allt är att följa en gemensam väg genom rättvis och ärlig handel utan att stå framför eller bakom någon.
 
Enbart professionalism och intresse för produkter och bransch räcker inte utan framför allt vill vi bygga långsiktiga partnerskap med ett stort hjärta.
Fråga mer om återförsäljning på info@4beautyfinland.fi
Vi vill också att du berättar kort om ditt företags verksamhet.