Magnetic lashes, magneettiripset, magnetic eyeliner, magneettinen eyeliner, laadukkuus, ekologisuus, cruelty free, 4beauty finlandMagnetic lashes, magneettiripset, magnetic eyeliner, magneettinen eyeliner, laadukkuus, ekologisuus, cruelty free, 4beauty finland

ALL YOU NEED TO KNOW

ABOUT OUR MAGNETIC PRODUCTS

FAQ

Haluamme, että saat aina kattavasti tietoa magneettiripsistämme ja magneettisista eyelineristamme ja tiedät mitä voit odottaa. Löydät täältä laajasti tietoa magneettisista tuotteistamme, joita päivitämme säännöllisesti myös niiden kysymysten osalta, mitä asiakkaamme haluavat tietää. Tule oppimaan kanssamme lisää näistä ihanuuksista!

Magneettiripset

Magneettiripsisarjamme on huolella suunniteltu vastaamaan nykypäivän tarpeita niin, että valikoimassa on laajasti eri käyttötarkoituksiin sopivia ripsiä luonnollisista vaihtoehdoista aina näyttävämpiin lookkeihin.

Alusta asti meitä on inspiroinut scandinaavisuus, eleganttius, kestävyys ja luonto mikä näkyy muun muassa materiaalivalinnoissamme, tuotteidemme valmistusprosessissa, designissa ja logistiikassa vahvasti.

Teemme yhteistyötä ainoastaan luotettavien ja tunnettujen yhteistyökumppaneiden kanssa, joilla on alalta pitkä kokemus, kuten meilläkin.

Tuotteemme valmistetaan tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti ja ennen, kuin ripsipaketti saapuu asiakkaamme kotiovelle, sen laatua on tarkkailtu jopa seitsemän kertaa.

Teemme jatkuvasti yhteistyötä eri yritysten kanssa Suomessa, joilla on myös alan viimeisin tieto ja huippuosaaminen tuotteiden turvallisuuden arvioinneista.

Kaikki kosmeettisten valmisteiden testit tehdään meillä Suomessa erikseen. Tuotteidemme design on suunniteltu Suomessa.

Ei todellakaan...Irtoripsien valmistus ja valmistuttaminen ei perustu siihen: "mikä näyttää kivalta tai miten nopeasti tuote valmistuu". Se on kaikkea muuta, kuin juoksukilpailu mikäli halutaan päästä laadukkaaseen lopputulokseen.

Ripsien valmistus on äärettömän monimutkainen ja pitkäjänteinen prosessi, jossa suunnittelijan ja työn tekijän ammattitaito puntaroidaan toden teolla.

Suunnittelutyössä on huomioitava monta elementtiä, kuten kuidun kaarevuus, saatavuus, muoto, tyyli, tiheys, pituus, paksuus, väri, materiaali ja tekotapa. Tämä on siis vain suunnittelua ja varsinaisesta ripsiemme teosta kerromme myöhemmin.

Edellä kuvaamamme tekijät määrittelevät sitä, millainen muunneltavuus ja millaisiin käyttötarkoituksiin ripset sopivat parhaiten ja kuinka pitkään ne kestävät.

Käytämme tuotteissamme ainoastaan synteettisiä materiaaleja, jotka ovat siten myös vegaanisia. Eläinkokeeton kosmetiikka on meille itsestään selvä eettinen valinta. Kuitujen kestävyys on käyntikorttimme, josta emme tingi ja valitsemme materiaaleiksi ainostaan arvokkaita ja uusimman teknologian kuituja.

Käyttämämme magneettiripsimateriaalit ovat korealainen Faux Mink ja Faux Silk. Emme käytä aitoa silkkiä tai minkkiä eettisistä ja kestävyyssyistä johtuen.

Jokainen käsin tehty ripsipari on uniikki ja kaikkien mallien taustalla on oma tarina.

Magneettiripsemme ovat erinomainen vaihtoehto henkilöille, jotka ovat herkistyneet esimerkiksi liima-aineissa usein käytettäville akrylaattipitoisille ainesosille (ACRYLATES) tai luonnonkumille (LATEX).Yleisesti käytössä ovat mm. syanoakrylaatit tai polyisosyanaatit.

Ripsituotteemme ovat oikea valinta, kun haluat käyttää entistä kevyempiä, kestävämpiä, ekologisempia ja pehmeämpiä materiaaleja. Myös ripsinauha on pehmeä ja muotoutuva.

Ympäristön kuormittavuutta on vähennetty kaikin keinoin. Uusien pakkausten muoviroska on vähentynyt jopa 92%. Loput muovista on kierrätettyä.

Tuotteidemme laskennallinen käyttöikä on maksimoitu, joten oikein hoidettuna ripsesi kestävät kymmeniä käyttökertoja.

Magneettiripsiämme on saatavilla kolmella ja NYT jo kymmenellä magneetilla! Kymmenen magneetin ripset mahdollistavat sen, että ripsinauhaa voi helposti leikata lyhyemmäksi. Kymmenen magneetin ripset soveltuvat erinomaisesti magneettisen linerin kanssa käytettäväksi ja ne istuvat ripsirajaan vieläkin luontevammin.

Uusissa magneettiripsissä käytämme lähes huomaamattomia mikromagneetteja, jotka ovat kooltaan vain 1mm.

Ei hätää; voit halutessasi käyttää myös alapaloja sillä kaikissa ripsirasioissamme on edelleen kolme "ankkuria" eli alapalaa sekä kaksi ylimääräistä alapalaa mikäli vastakappale vahingossa häviäisi.

Jo suunnittelun lähtökohtana on ollut se, että ripsimallit soveltuvat mahdollisimman monipuolisesti huomioiden merkittävimmät tekijät, jotka ovat käyttötarkoitus, tyyli, pituus, volyymi, silmien muoto ja silmien koko.

Olemme tehneet valinnan sinulle mahdollisimman helpoksi ja nämä tekijät huomioiden löydät taatusti mieluisimman ripsiparin:

1) Magneettien lukumäärä: Sarjoja on kahdenlaisia, joista toisessa on kolme magneettia (kolme alapalaa) ja toisessa 10 mikromagneettia (myös kolme alapalaa). On makuasia kummasta pitää enemmän.

2) Kiinnitysmekanismi

Suosituksemme valintaan:

- 3 magneettia, kun kiinnitystapana on ainoastaan alapalat.

- 10 magneettia, kun kiinnitystapana on magneettinen eyeliner. Tasaisempi rivi magneetteja ei jätä ripsinauhaan rakoja ja mikromagneetit ovat huomaamattomammat.

3) Ripsien kokonaisilme

Mallien kohdalla on tuotteen volyymia kuvastavat siniset pallot, jotka kertovat erityisesti ripsimallin tuuheudesta ja intensiivisyydestä. Toisin sanoen siitä, miten vahvan kokonaisvaikutelman malli luo. Huomioithan, että volyymien vertailu on omien ripsimalliemme välillä.

4) Fiiliksen mukaan, ole rohkea!

Ripsivalinnat ovat hyvin paljon myös makuasioita. Toinen tykkää yksinkertaisesti luonnollisesta ja toinen näyttävämmästä. Kokeile rohkeasti eri tyylejä!

CITY 3 Magneettia

Ensimmäinen magneettiripsisarja vuodelta 2018, joka kehitettiin vastaamaan kuluttajien tarpeeseen luonnollisista ja scandinaavisen tyylikkäistä irtoripsistä. Sarjan edut ovat luonnollisuus, istuvuus ja laadukkuus. Ripset ovat myös kauniissa pisaranmuotoisissa säilytysrasioissa.

Sarjan ripsikuitu on parasta mahdollista vegaanista silkkiä joka kestää kymmeniä kertoja oikein hoidettuna.

City magneettiripset on varma valinta, kun haluat laadukasta, luonnollista ja kauniisti istuvaa lookkia!

1)Pitkät mallit 2,8 cm

Kiinnitys kolmella magneetilla ja kolmella alamagneettipalalla. Jokaisessa rasiassa on kaksi ylimääräistä alapalaa.

2)Puolikkaat mallit 1,8 cm

Sarjasta löytyy myös mallit London ja Tokyo, jotka ovat ns. puolen silmän malleja 1,8cm. Näissä kiinnitys tapahtuu ripsilevyillä, joiden päässä on kaksi magneettia. Omat ripsesi jäävät aina kahden vastakkaisen ripsilevyn väliin. Näissä malleissa ripsinauha on läpinäkyvä, joka lisää luonnollisuutta entisestään.

Sarjan kuiduissa on huomioitu uusi teknologia, muunneltavuus, keveys ja istuvuus. Magneettiripsien kuidut ovat korealainen vegaaninen silkki tai vegaaninen minkki ripsimallista riippuen.

Keskeistä sarjassa on kiinnitystapa, jossa on 10 mikromagneettia kolmen sijaan! Magneetit ovat myös entistä pienempiä - vain 1mm. Tämä mahdollistaa ehdottomasti vahvemman kiinnityksen magneettisella eyelinerilla ilman rumia rakoja.

Kymmenen mikromagneettia mahdollistaa myös ripsien muunneltavuuden. Mikäli ripsinauha on silmään liian pitkä, voit huoletta leikata yhden magneetin pituuden pois vaikuttamatta oleellisesti tuotteen käyttöön.

Pakkaukset sisältävät 3 alapalaa, joiden avulla ripset voidaan halutessa kiinnittää. Suosittelemme kuitenkin käyttämään magneettista eyelineria, jolla saat ripset kiinni nopeasti ja vaivattomasti. Pakkauksissa on kaksi varapalaa tuttuun tapaan.

Muita muutoksia ovat kuitujen keveys ja uudet mallit Venice ja Nizza. Kuiduissa on tapahtunut muutosta kestävämpään suuntaan. Tästä muutoksesta johtuen, muutamassa alkuperäisessä mallissa on aiempaa enemmän volyymia.

Ripsipakkaukset ovat ekologisemmat ja muoviroska on minimoitu. Pakkauksissa on 100% biohajoava ripsialusta ja kokonaisuudessa muovin määrää on voitu pienentää jopa 92%.

Ripsirasioiden ikkuna on valmistetaan kierrätetystä muovista ja pakkausten design suunnitellaan viimeistä viivaa myöten omassa tiimissämme!

Käytämme The City-sarjassamme 100% biohajoavaa ripsialustaa. Muovin määrää on kokonaisuudessaan vähennetty jopa 92% verrattuna perinteisiin irtoripsipakkauksiin. Rasiassa oleva ikkuna on tehty kierrätetystä muovista.

Tuotteiden elinkaari on pitkä. Ripsikuiduiksi on valikoitunut ainoastaan kevyet ja kestävät synteettiset materiaalit, joita voi käyttää yhä uudelleen kymmeniä kertoja oikein hoidettuna. Käytämme kuituina vegaanista silkkiä, vegaanista minkkiä.

Magneettinen eyeliner

Magneettinen eyelinerin tarkoitus on kiinnittää magneettripset paikalleen nopeasti ja vaivattomasti.

Magneettista eyelineria on kahdenlaista. Nestemäinen magneettinen eyeliner ja geelimäinen magneettinen eyeliner.

4Beauty Finlandilla on molempia vaihtoehtoja saatavilla mustana. Voit valita oman mieltymyksesi mukaan sen vaihtoehdon, johon olet perinteisten rajauksien osalta tottunut tekemään. Suosittelemme kuitenkin valitsemaan nestemäisen version mikäli luomillasi on taipumusta rasvoittua.

Vastaus on magnetiitti ja kemiallisesti se on rauta (II, III) oksidia.

Rautaoksideja esiintyy luonnossa mineraaleina mutta niitä tehdään myös synteettisesti (keinotekoisesti).

Nimi saattaa kuulostaa hieman pelottavalta mutta siitä huolimatta se on erittäin yleinen ainesosa kosmeettisissa valmisteissa ja erityisesti kasvomeikkituotteissa erilaisten sävyjen luomiseen.

4Beauty Finlandin laadukkaat magneettiset eyelinerit sisältävät mustaa trirautatetraoksidia CI 77499. Magneettiset eyelinerimme ovat turvallisia käyttää ja erautaoksidi on tuotettu synteettisesti kontrolloidaksemme epäpuhtauksina raskasmetalleja. Tuotteemme turvallisuusselvitykset ja testit tehdään Suomessa.

Magneettinen eyeliner on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi henkilöille, jotka ovat herkistyneet irtoripsien liima-aineille, sillä magneettinen eyelinerimme ei sisällä sellaisia ainesosia, joita perinteisissä ripsiliimoissa käytetään. Tuote sisältää kuitenkin hieman silikonia, joten emme suosittele tuotteen käyttöä mikäli henkilöllä on silikoniallergia.