WILLKOMMEN

Wir sind froh, dass du hier bist. Wir hoffen, dass hier unsere gemeinsame Reise beginnt.

NÄIN SYNTYI 4BEAUTY FINLAND

Olemme suomalainen yritys, jonka juuret ulottuvat alunperin vuoteen 2008, jolloin moniammatillinen tiimi yhdisti voimansa usealta eri asiantuntijasektorilta. Ammatilliset vahvuutemme ovat erityisesti turvallisuusosaaminen, kauneudenhoitoalan laaja-alainen asiantuntemus- sekä kokemusosaaminen.

Ajatus omien tuotteiden maahantuonnista ja valmistamisesta kypsyi hiljalleen kouluttautumisen ja kokemuksen rohkaisemana niin yrittäjyydestä, kuin kauneudenhoitoalasta. Vuonna 2018 aika oli otollinen ja päätimme kääriä hihat. Syntyi 4Beauty Finland, brändi jota ylpeänä kannamme.

HEUTE

Unsere Kunden können sich darauf verlassen, dass wir nur Produkte herstellen und importieren, die Sicherheit, Qualität, Natürlichkeit und umweltfreundliche Entscheidungen vereinen. Unsere fachliche Kompetenz entwickeln und erhalten wir durch regelmäßige Weiterbildungen und den Aufbau langfristiger Kooperationsnetzwerke. Wir sind stolz darauf, unsere Marke 4Beauty Finland zu führen, und freuen uns, dass sie bereits vielen Verbrauchern, Kosmetikerinnen, Visagisten und vielen anderen Schönheitsprofis bekannt geworden ist. Jetzt, 13 Jahre später, befinden wir uns immer noch auf einer spannenden Reise und hoffen, Sie dabei zu unterstützen, den kosmetischen Innovationen der Zukunft einen Schritt näher zu kommen.

UNSER PRINZIP

MITEN SE NÄKYY

Ripsimallistomme korostaa asiakkaan luonnollista kauneutta huomioimalla ripsikuitujen tuuheus, pituus, kaarevuus, käyttömukavuus sekä materiaalivalinnat. Tarjoamme kestäviä ja ekologisia tuotteita, jotka valmistetaan puhtaista ja turvallisista raaka-aineista. Tuotteidemme laskennallinen käyttöikä kertoo siitä, että käytämme ainoastaan laadukkaimpia materiaaleja ja raaka-aineita.Tuotteemme ovat eläinkokeettomia, vegaaneja, käsin tehtyjä ja kestäviä. Pyrimme välttämään yleisesti herkistäviä kosmeettisia ainesosia. Valikoimassamme on myös muovittomia vaihtoehtoja.Tavoitteenamme on vähentää ylimääräistä muoviroskaa ja tehdä myös logistisia valintoja siten, että ympäristön kuormittavuus olisi mahdollisimman vähäinen. Etsimme alan uutuuksia ja innovaatioita ja vaikutamme tuotteiden kehitys- ja suunnittelutyöhän. Kosmetiikkalainsäädännön ja kemikaalilainsäädännön syvä tuntemus sekä vaikuttajamarkkinoinnin asettamien rajojen ymmärtäminen ovat erityisiä vahvuuksiamme. Ylläpidämme ja kehitämme omaa ammattitaitoamme koulutuksin ja panostamme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin