RIPSIEN BLACK DIAMOND

Hallo!

Herzlich Willkommen, um unsere Produkte kennenzulernen und im finnischen Online-Shop für Schönheitsprodukte einzukaufen.

Ruskeat ripsikuidut ja sekoitemallit

LASH HAVEN IS TRUE!
the beach
Täynnä kesän energiaa☀️

irtoripset valentine 4Beautyfinlandirtoripset valentine 4Beautyfinland
The City irtoripset

my eyes will always
seach for you

Huippu-uutuus Suomessa. Upeat, luonnolliset ja ekologisemmat magneettiripset, jotka ovat vegaaniset, käsin tehtyjä ja eläinkokeettomia. Tehty laadukkaimmista silkkikuiduista mitä maailmasta löytyy. Tuotteet suunnitellaan Suomessa. 10 mikromagneettia.Huippu-uutuus Suomessa. Upeat, luonnolliset ja ekologisemmat magneettiripset, jotka ovat vegaaniset, käsin tehtyjä ja eläinkokeettomia. Tehty laadukkaimmista silkkikuiduista mitä maailmasta löytyy. Tuotteet suunnitellaan Suomessa. 10 mikromagneettia.
4Beauty Finlandin uudistettu nestemäinen magneettinen eyeliner. Liquid Magnetic eyeliner magnetism. Pysyvyys jopa 24 tuntia. Levittyy helposti eikä paakkuunnu. Riittoisa pakkaus. Erittäin laadukas.4Beauty Finlandin uudistettu nestemäinen magneettinen eyeliner. Liquid Magnetic eyeliner magnetism. Pysyvyys jopa 24 tuntia. Levittyy helposti eikä paakkuunnu. Riittoisa pakkaus. Erittäin laadukas.
Sag HALLO ZU JAHRESZEITEN
UNSERE BIONTIK IST HIER
ES IST NICHT SYNTHETISCH ODER SEIDE. ES IST EINE NEUE TECHNOLOGIE, DIE LEICHT IST UND IHRE HALTBARKEIT AUF EIN NEUES NIVEAU GEHOBEN WURDE.
zum Einkaufen
Uutuus. Uuden teknologian irtoripset, jotka ovat entistä kestävämmät. Kestävät kuumuutta ja kosteutta toisin kuin perinteiset tekoripset. Vegaaninen, cruelty free, hand made. Luonnollisen kauniit ja design in Finland. 100% Biohajoava ripsialusta.
Uutuus. DIY ripsitupsut eli clusterit. Sekoita ja yhdistä ripsiä juuri niin kuin itse haluat. Uudelleen käytettävät. Vegaaninen, cruelty free, hand made. Luonnolliset ja design in Finland. 100% Biohajoava ripsialusta. Vaihtoehto ripsipidennyksille.Uutuus. DIY ripsitupsut eli clusterit. Sekoita ja yhdistä ripsiä juuri niin kuin itse haluat. Uudelleen käytettävät. Vegaaninen, cruelty free, hand made. Luonnolliset ja design in Finland. 100% Biohajoava ripsialusta. Vaihtoehto ripsipidennyksille.

JETZT

14,40€