Magnetic lashes, magneettiripset, magnetic eyeliner, magneettinen eyeliner, laadukkuus, ekologisuus, cruelty free, 4beauty finlandMagnetic lashes, magneettiripset, magnetic eyeliner, magneettinen eyeliner, laadukkuus, ekologisuus, cruelty free, 4beauty finland

ALL YOU NEED TO KNOW

ABOUT OUR MAGNETIC PRODUCTS

Magnetische Wimpernprodukte

Wir möchten, dass Sie sich stets umfassend über unsere magnetischen Wimpern und magnetischen Eyeliner informieren und wissen, was Sie erwartet. Hier finden Sie umfangreiche Informationen zu unseren Magnetprodukten, die wir auch regelmäßig zu den Fragen aktualisieren, die unsere Kunden wissen möchten. Lernen Sie diese Köstlichkeiten bei uns kennen!

Magneettiripset

Magneettiripsisarjamme on huolella suunniteltu vastaamaan nykypäivän tarpeita niin, että valikoimassa on laajasti eri käyttötarkoituksiin sopivia ripsiä luonnollisista vaihtoehdoista aina näyttävämpiin lookkeihin.

Alusta asti meitä on inspiroinut scandinaavisuus, eleganttius, kestävyys ja luonto mikä näkyy muun muassa materiaalivalinnoissamme, tuotteidemme valmistusprosessissa, designissa ja logistiikassa vahvasti.

Teemme yhteistyötä ainoastaan luotettavien ja tunnettujen yhteistyökumppaneiden kanssa, joilla on alalta pitkä kokemus, kuten meilläkin.

Tuotteemme valmistetaan tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti ja ennen, kuin ripsipaketti saapuu asiakkaamme kotiovelle, sen laatua on tarkkailtu jopa seitsemän kertaa.

Teemme jatkuvasti yhteistyötä eri yritysten kanssa Suomessa, joilla on myös alan viimeisin tieto ja huippuosaaminen tuotteiden turvallisuuden arvioinneista.

Kaikki kosmeettisten valmisteiden testit tehdään meillä Suomessa erikseen. Tuotteidemme design on suunniteltu Suomessa.

Verwenden Sie diesen Text, um Fragen für Ihre Kunden so ausführlich wie möglich zu beantworten.

Verwenden Sie diesen Text, um Fragen für Ihre Kunden so detailliert wie möglich zu beantworten.

Jo suunnittelun lähtökohtana on ollut se, että ripsimallit soveltuvat mahdollisimman monipuolisesti huomioiden merkittävimmät tekijät, jotka ovat käyttötarkoitus, tyyli, pituus, volyymi, silmien muoto ja silmien koko.

Olemme tehneet valinnan sinulle mahdollisimman helpoksi ja nämä tekijät huomioiden löydät taatusti mieluisimman ripsiparin:

1) Magneettien lukumäärä: Sarjoja on kahdenlaisia, joista toisessa on kolme magneettia (kolme alapalaa) ja toisessa 10 mikromagneettia (myös kolme alapalaa). On makuasia kummasta pitää enemmän.

2) Kiinnitysmekanismi

Suosituksemme valintaan:

- 3 magneettia, kun kiinnitystapana on ainoastaan alapalat.

- 10 magneettia, kun kiinnitystapana on magneettinen eyeliner. Tasaisempi rivi magneetteja ei jätä ripsinauhaan rakoja ja mikromagneetit ovat huomaamattomammat.

3) Ripsien kokonaisilme

Mallien kohdalla on tuotteen volyymia kuvastavat siniset pallot, jotka kertovat erityisesti ripsimallin tuuheudesta ja intensiivisyydestä. Toisin sanoen siitä, miten vahvan kokonaisvaikutelman malli luo. Huomioithan, että volyymien vertailu on omien ripsimalliemme välillä.

4) Fiiliksen mukaan, ole rohkea!

Ripsivalinnat ovat hyvin paljon myös makuasioita. Toinen tykkää yksinkertaisesti luonnollisesta ja toinen näyttävämmästä. Kokeile rohkeasti eri tyylejä!

Verwenden Sie diesen Text, um Fragen für Ihre Kunden so ausführlich wie möglich zu beantworten.

Sarjan kuiduissa on huomioitu uusi teknologia, muunneltavuus, keveys ja istuvuus. Magneettiripsien kuidut ovat korealainen vegaaninen silkki tai vegaaninen minkki ripsimallista riippuen.

Keskeistä sarjassa on kiinnitystapa, jossa on 10 mikromagneettia kolmen sijaan! Magneetit ovat myös entistä pienempiä - vain 1mm. Tämä mahdollistaa ehdottomasti vahvemman kiinnityksen magneettisella eyelinerilla ilman rumia rakoja.

Kymmenen mikromagneettia mahdollistaa myös ripsien muunneltavuuden. Mikäli ripsinauha on silmään liian pitkä, voit huoletta leikata yhden magneetin pituuden pois vaikuttamatta oleellisesti tuotteen käyttöön.

Pakkaukset sisältävät 3 alapalaa, joiden avulla ripset voidaan halutessa kiinnittää. Suosittelemme kuitenkin käyttämään magneettista eyelineria, jolla saat ripset kiinni nopeasti ja vaivattomasti. Pakkauksissa on kaksi varapalaa tuttuun tapaan.

Muita muutoksia ovat kuitujen keveys ja uudet mallit Venice ja Nizza. Kuiduissa on tapahtunut muutosta kestävämpään suuntaan. Tästä muutoksesta johtuen, muutamassa alkuperäisessä mallissa on aiempaa enemmän volyymia.

Ripsipakkaukset ovat ekologisemmat ja muoviroska on minimoitu. Pakkauksissa on 100% biohajoava ripsialusta ja kokonaisuudessa muovin määrää on voitu pienentää jopa 92%.

Ripsirasioiden ikkuna on valmistetaan kierrätetystä muovista ja pakkausten design suunnitellaan viimeistä viivaa myöten omassa tiimissämme!

Käytämme The City-sarjassamme 100% biohajoavaa ripsialustaa. Muovin määrää on kokonaisuudessaan vähennetty jopa 92% verrattuna perinteisiin irtoripsipakkauksiin. Rasiassa oleva ikkuna on tehty kierrätetystä muovista.

Tuotteiden elinkaari on pitkä. Ripsikuiduiksi on valikoitunut ainoastaan kevyet ja kestävät synteettiset materiaalit, joita voi käyttää yhä uudelleen kymmeniä kertoja oikein hoidettuna. Käytämme kuituina vegaanista silkkiä, vegaanista minkkiä.

Magneettinen eyeliner

Magneettinen eyelinerin tarkoitus on kiinnittää magneettripset paikalleen nopeasti ja vaivattomasti.

Magneettista eyelineria on kahdenlaista. Nestemäinen magneettinen eyeliner ja geelimäinen magneettinen eyeliner.

4Beauty Finlandilla on molempia vaihtoehtoja saatavilla mustana. Voit valita oman mieltymyksesi mukaan sen vaihtoehdon, johon olet perinteisten rajauksien osalta tottunut tekemään. Suosittelemme kuitenkin valitsemaan nestemäisen version mikäli luomillasi on taipumusta rasvoittua.

Vastaus on magnetiitti ja kemiallisesti se on rauta (II, III) oksidia.

Rautaoksideja esiintyy luonnossa mineraaleina mutta niitä tehdään myös synteettisesti (keinotekoisesti).

Nimi saattaa kuulostaa hieman pelottavalta mutta siitä huolimatta se on erittäin yleinen ainesosa kosmeettisissa valmisteissa ja erityisesti kasvomeikkituotteissa erilaisten sävyjen luomiseen.

4Beauty Finlandin laadukkaat magneettiset eyelinerit sisältävät mustaa trirautatetraoksidia CI 77499. Magneettiset eyelinerimme ovat turvallisia käyttää ja erautaoksidi on tuotettu synteettisesti kontrolloidaksemme epäpuhtauksina raskasmetalleja. Tuotteemme turvallisuusselvitykset ja testit tehdään Suomessa.

Magneettinen eyeliner on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi henkilöille, jotka ovat herkistyneet irtoripsien liima-aineille, sillä magneettinen eyelinerimme ei sisällä sellaisia ainesosia, joita perinteisissä ripsiliimoissa käytetään. Tuote sisältää kuitenkin hieman silikonia, joten emme suosittele tuotteen käyttöä mikäli henkilöllä on silikoniallergia.