TERVETULOA

Olemme ilahtuneita, että olet täällä. Toivomme, että tästä alkaa yhteinen matkamme.

NÄIN SYNTYI 4BEAUTY FINLAND

Olemme suomalainen yritys, jonka juuret ulottuvat alunperin vuoteen 2008, jolloin moniammatillinen tiimi yhdisti voimansa usealta eri asiantuntijasektorilta. Ammatilliset vahvuutemme ovat erityisesti turvallisuusosaaminen, kauneudenhoitoalan laaja-alainen asiantuntemus- sekä kokemusosaaminen.

Ajatus omien tuotteiden maahantuonnista ja valmistamisesta kypsyi hiljalleen kouluttautumisen ja kokemuksen rohkaisemana niin yrittäjyydestä, kuin kauneudenhoitoalasta. Vuonna 2018 aika oli otollinen ja päätimme kääriä hihat. Syntyi 4Beauty Finland, brändi jota ylpeänä kannamme.

TÄNÄ PÄIVÄNÄ

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että valmistamme ja maahantuomme tuotteita, joissa yhdistyvät turvallisuus, laadukkuus, luonnollisuus ja ympäristöystävälliset valinnat. Kehitämme ja ylläpidämme ammattitaitoamme ja rakennamme pitkäaikaisia yhteistyöverkostoja. Kannamme ylpeänä brändiämme 4Beauty Finland ja olemme iloisia, että se on tullut jo tutuksi monien kuluttajien, kosmetologien, esiintyjien, meikkitaiteilijoiden ja monen muun kauneudenhoitoalan ammattilaisen keskuudessa. Olemme onnellisia, että saamme olla osana kauneuden voiman tuottamaa iloa ympärillämme, jonka teemme ennen kaikkea suurella sydämellä.

Tänään olemme edelleen jännittävällä matkalla ja iloisia siitä, että saamme valmistaa ja maahantuoda kauniita, ekologisia, turvallisia sekä luonnollisia tuotteita ihanille suomalaisille naisille. Olemme erityisen kiitollisia siitä, että tuotteemme on otettu lämpimästi vastaan ja ne kuuluvat yhä useamman asiakkaamme luottotuotteisiin. Tämä on vain alku siihen, mitä kaikkea matkaamme kuuluu ja toivomme saavamme myös sinut mukaan ottamaan yhteiselle polulle ottamaan askeleen lähemmäksi kohti tulevaisuuden kosmetiikan innovaatioita.

TOIMINTAPERIAATTEEMME

MITEN SE NÄKYY

Ripsimallistomme korostaa asiakkaan luonnollista kauneutta huomioimalla ripsikuitujen tuuheus, pituus, kaarevuus, käyttömukavuus sekä materiaalivalinnat. Tarjoamme kestäviä ja ekologisia tuotteita, jotka valmistetaan puhtaista ja turvallisista raaka-aineista. Tuotteidemme laskennallinen käyttöikä kertoo siitä, että käytämme ainoastaan laadukkaimpia materiaaleja ja raaka-aineita.Tuotteemme ovat eläinkokeettomia, vegaaneja, käsin tehtyjä ja kestäviä. Pyrimme välttämään yleisesti herkistäviä kosmeettisia ainesosia. Valikoimassamme on myös muovittomia vaihtoehtoja.Tavoitteenamme on vähentää ylimääräistä muoviroskaa ja tehdä myös logistisia valintoja siten, että ympäristön kuormittavuus olisi mahdollisimman vähäinen. Etsimme alan uutuuksia ja innovaatioita ja vaikutamme tuotteiden kehitys- ja suunnittelutyöhän. Kosmetiikkalainsäädännön ja kemikaalilainsäädännön syvä tuntemus sekä vaikuttajamarkkinoinnin asettamien rajojen ymmärtäminen ovat erityisiä vahvuuksiamme. Ylläpidämme ja kehitämme omaa ammattitaitoamme koulutuksin ja panostamme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin