Tervetuloa jälleenmyyjäksi

Me uskomme yhteistyön voimaan ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Jälleenmyyjämme ovat kiinteä osa yrityksemme strategiaa. Etsimme uusia jälleenmyyjiä kasvavalle ja alati kehittyvälle valikoimallemme. Tuotteitamme myydään tällä hetkellä suomalaisissa sekä ulkomasissa kivijalkaliikkeissä sekä verkkokaupoissa.

Kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme jatkuvasti. Kuuntelemme asiakkaitamme, joten voit olla siitä varma, että pääset vaikuttamaan kotimaisen vahvan brändin kehitykseen. Tukenasi on moniammatillinen tiimi, jolla on useiden vuosien kokemus ja raudan luja ammattitaito muun muassa turvallisuuden, kauneudenhoitoalan, myynnin ja markkinoinnin saralta.  

On olemassa sanonta: "Kiertävä kirja ei hyllyssä pölyty". Sama pätee tuotteisiimme, joiden omalaatuisuuteen, visuaalisuuteen, turvallisuuteen, ekologisuuteen ja laadukkuuteen on panostettu täysillä; unohtamatta kilpailukykyisiä ja maltillisia jälleenmyyntihintoja pienyrittäjille. 
Olemme saaneetkin paljon kiitosta tuotteidemme ja pakkauksiemme omaperäisyydestä ja houkuttelevuudesta. Niissä näkyy oma suomalainen kädenjälkemme viimeistä viivaa myöten. Näistä periaatteista emme tingi!
Tarjoamme jälleenmyyjillemme myös jatkuvaa myyntitukea. Saat käyttöösi monipuolisesti erilaista markkinointimateriaalia ja mikäli jotain toivomaasi ei ole suoraan saatavilla, niin pyrimme sen kaikin mahdollisin keinoin toteuttamaan. Emme edellytä jälleenmyyjiltämme minimitilausmääriä koska haluamme tukea pienyrityksiä elpymään haastavien vuosien aiheuttamista ongelmista.
Meille ammattitaito ja kiinnostus tuotteita sekä alaa kohtaan ei riitä, vaan haluamme ennen kaikkea tehdä työmme suurella sydämellä. Tänä päivänä olemme edelleen jännittävällä matkalla ja toivomme saavamme myös sinut mukaan ottamaan askeleen lähemmäs kohti tulevaisuuden kosmetiikan innovaatioita. Tehdään se yhdessä!
Kysy lisää jälleenmyynnistä info@4beautyfinland.fi
Toivoisimme, että kerrot meille myös lyhyesti yrityksenne toiminnasta.