BRANDBASSADOR

4BEAUTY FINLAND

4BEAUTY FINLAND BRANDBASSADOR

Uskotko kauneuden ja hyvinvoinnin tuomaan iloon ympärillämme? Seuraatko ja kokeiletko mielelläsi uusia innovatiivisia kosmetiikkatuotteita aallon harjalla? Tuntuuko, että jaat kanssamme samanlaisia arvoperusteita ja brändillämme sekä tuotteillemme olisi erityinen paikka sydämessäsi? Jos vastasit KYLLÄ, 4Beauty Finland brändilähettilääksi ryhtyminen voisi olla täydellistä sinulle!

Ennen kuin jätät hakemuksen, tutustuthan vielä muutamiin asioihin, joita yhteistyöltä edellytämme, jotta voit olla varma siitä, että tämä ohjelma on juuri sinua varten.

- Promoottorina voit odottaa saavasi meiltä 4Beauty Finland- tuotteita arvosteluihin sekä erityisiä personoituja alennuskoodeja, joita voit jakaa seuraajillesi ja vahvistaa vaikuttajana asemaasi.

- Saat meiltä erityisiä henkilökohtaisia alennuksia, tarjouksia ja ilmaistuotteita.

-Voit mainostaa itseäsi seuraavilla tileillämme: Instagram, Facebook, Tiktok, Youtube, sekä verkkosivuillamme ja sähköposteissamme ja uutiskirjeissämme.

-Saat aina ensimmäisenä tiedon uusista tuotteistamme ja pääset kokeilemaan ne ensimmäisenä. -Pääset vaikuttamaan tuotteidemme kehitystyöhön erityisissä testiryhmissämme jopa vuosi ennen lanseerauksia.

-Pääset esiintymään markkinointimateriaaleissa, valokuvissa ja videoissa.

-Kutsumme sinut erilaisiin tapahtumiin (esim. tuotekuvauspäivät) ja taatusti mukaviin yhteisiin hemmotteluhetkiin.

Kuinka minusta tulee 4Beauty Finland Ambassador/Brändilähettiläs?

- Sinulla on sosiaalisen median alusta, kuten Instagram ja/tai TikTok. Etsimme myös muutamia YouTuben käyttäjiä (jos se olet sinä, hae!)

-  Yli 2000 seuraajaa, jonka sisältö keskittyy kauneuteen sekä hyvinvointiin. Kauneuteen: kauneudenhoitotuotteisiin ja meikkaukseen tai kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin: liikkumiseen ja kehonhuoltoon liittyvän materiaalin tuottamiseen. Plussaa on toki, että sinulla on kokemusta entuudestaan irtoripsituotteista.

-  Annamme kuitenkin eniten arvoa kiinnostavalle sisällölle ja persoonalle, kuin seuraajamäärille, joten hae rohkeasti mukaan! Merkityksellistä on erityisesti energinen, luova ja innostunut ote. Pilkettäkin saa silmäkulmassa käyttää. 

-  Somekanavasi on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja pystyt tekemään materiaalia monipuolisesti esim. julkaisuina, storyna ja reelsinä.

-  Olet johdonmukainen aikataulussa. Esimerkiksi ripsiin liittyvän materiaalin julkaiseminen vähintään kerran viikossa sosiaalisessa mediassa

(hashtageilla #4beautyfinland #4beautylashes #luxurylashesfinland)

-  Eksklusiivinen ja kannustava suhde ripsituotteidemme osalta.

 Arvostamme brändilähettiläitämme, ja kun olet mukana, tulet kiinteäksi osaksi 4Beauty Finland-tiimiä.

Jos kuvauksemme kolahti juuri sinuun, älä enää epäröi, vaan hae mukaan suomalaisen ripsialan kehityksen näköalapaikalle ja kiinteäksi osaksi meidän tiimiä!

Jätä hakemus alla olevan lomakkeen kautta. Pyydämme sinua kertomaan hekemuksessasi itsestäsi, toiminnastasi somessa (tiliesi nimet), erityisistä kiinnostuksesi kohteista sekä kokemuksistasi irtoripsistä.

JÄTÄ HAKEMUS

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.