• SINÄ

  SINÄ

  Ansaitset vain parasta. Tiedämme, että suomalainen maku on vaativan tyylikäs. Tuotteiden käyttömukavuus ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä, koska Sinä olet tärkeä.

 • YMPÄRISTÖ

  YMPÄRISTÖ

  Tuotteiden laskennallisella käyttöiällä, teknisellä laadulla ja valmistusmateriaaleilla on suuri merkitys ympäristön kuormitukselle.

  Lue lisää

NIMET

Syksyllä 2018 rantautui Suomeen magneettiripsien aalto. Muodin trendi valloitti messut, somet ja kauneushoitolat. Tiimimme lähti tutkimaan tätä mielenkiintoista kauneustrendiä tarkemmin. Huomasimme, että suomalaisten naisten maku on ainutlaatuinen: ripset saavat olla juuri sopivan näyttävät, skandinaavisen tyylikkäät ja erityisen mielellään laadukkaat. Niinpä toteutimme maahantuontimallistomme ihanille suomalaisille naisille. Keväällä 2020 mallistoon tulivat nauharipset, jotka ovat malliltaan identtisiä magneettiripsien kanssa.

Tuolloin syksyllä 2018 Istuimme hämärässä kynttilänvalossa ja ihailimme kuvia juuri valituista ripsimalleista. Pohdimme kuumeisesti, mitkä nimet niille annettaisiin. Nimien tuli muistuttaa jotakin riittävän suurta, sellaista, jonka jokainen on kuullut ja ehkäpä nähnytkin. Sanoja, jotka herättävät mielikuvia - ehkäpä tuoksuja, tunnelmia, ääniä ja makuja.

Malliston seitsemän helmeä nimettiin suurten muotikaupunkien mukaan. Niillä jokaisella on oma ainutlaatuinen piirteensä, ja jokainen on yhtä tyylikäs, kuten kaupungitkin. Helsinki, Paris, Milan, Sydney, New York, London ja Tokyo.

Ekologisuus
Laadukas asiakaspalvelu
Nopeat toimitukset
Turvallisuus