• SINÄ

  SINÄ

  Ansaitset vain parasta. Tiedämme, että suomalainen maku on vaativan tyylikäs. Tuotteiden käyttömukavuus ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä, koska Sinä olet tärkeä.

 • YMPÄRISTÖ

  YMPÄRISTÖ

  Tuotteiden laskennallisella käyttöiällä, teknisellä laadulla ja valmistusmateriaaleilla on suuri merkitys ympäristön kuormitukselle.

  Lue lisää

AUTUMN IN OUR CITY

Syksyllä 2018 rantautui Suomeen magneettiripsien aalto. Syksyllä 2018 rantautui Suomeen magneettiripsien aalto. Muodin trendi valloitti messut, somet ja kauneushoitolat. Tiimimme lähti tutkimaan tätä mielenkiintoista kauneustrendiä tarkemmin. Huomasimme, että suomalaisten naisten maku on ainutlaatuinen: ripset saavat olla juuri sopivan näyttävät, skandinaavisen tyylikkäät ja erityisen mielellään laadukkaat. Niinpä toteutimme maahantuontimallistomme erityisesti ihanille suomalaisille naisille. Keväällä 2020 mallistoon tulivat nauharipset, jotka ovat malliltaan samoja magneettiripsien kanssa.

Tuolloin syksyllä 2018, kun olimme juuri saaneet suunniteltua ja testailtua ensimmäistä seitsemää ripsimalliamme aloimme pohtia kuumeisesti, mitkä nimet niille annettaisiin. Nimien tuli muistuttaa jotakin riittävän suurta, sellaista, jonka jokainen on kuullut ja ehkäpä nähnytkin. Sanoja, jotka herättävät mielikuvia - ehkäpä tuoksuja, tunnelmia, ääniä ja makuja.

Ja sitten kaikki palaset loksahtivat kohdalleen. Meille tuli vahva tunne siitä, että mallistomme ainoa ja oikea nimi tuli olla CITY ja sen seitsemän alkuperäistä helmeä nimettiin suurten muotikaupunkien mukaan. Niillä jokaisella on oma ainutlaatuinen piirteensä, ja jokainen on yhtä tyylikäs, kuten kaupungitkin. Helsinki, Paris, Milan, Sydney, New York, London ja Tokyo..

Nyt kolme vuotta myöhemmin, kannamme suurella ylpeydellä CITY-mallistomme tuotteita ja varsinkin, kun saamme kunnian olla sen alkuperäinen kehittäjä. Myöhemmin markkinoille on tullut samankaltaisia nimiä joka kertoo meille siitä, että olemme onnistuneet luomaan jotain erityistä. On hienoa, että kaikki seitsemän alkuperäistä mallia on edelleen mukana, sillä niiden suosio on tasavertainen. Ei ole syytä vaihtaa mallistoa, johon sekä me, että asiakkaamme ovat edelleen rakastuneet! Kiitos, että olette ottaneet sen omaksenne niin hyvin.

Ekologisuus
Laadukas asiakaspalvelu
Nopeat toimitukset
Turvallisuus