TERVETULOA

Olemme ilahtuneita, että olet täällä. Toivomme, että tästä alkaa yhteinen matkamme.

TIIMIMME

Olemme suomalainen yritys, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 2008, jolloin moniammatillinen tiimi yhdisti voimansa usealta eri asiantuntijasektorilta. Ammatilliset vahvuutemme ovat erityisesti turvallisuusosaaminen, kauneudenhoitoalan laaja-alainen asiantuntemus- sekä kokemusosaaminen.

Ajatus omien tuotteiden maahantuonnista ja valmistamisesta syntyi erityisestä tarpeesta yhdistää kauneudenhoitoalan ja turvallisuusalan osaaminen kokonaisuudeksi, jossa ne eivät olisi erillisenä toisistaan. Moni ammattilainen on ollut jo pitkään yhtä mieltä siitä, että alalla on vallinnut luottamuspula turvallisen kosmetiikan ja ammattillisen osaamisen näkökulmasta.

TÄNÄ PÄIVÄNÄ

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että valmistamme ja maahantuomme ainoastaan tuotteita, joissa yhdistyvät turvallisuus, laadukkuus, luonnollisuus ja ympäristöystävälliset valinnat. Kehitämme ja ylläpidämme ammattitaitoamme kouluttautumalla säännöllisesti sekä rakentamalla pitkäaikaisia yhteistyöverkostoja. Kannamme ylpeänä brändiämme 4Beauty Finland ja olemme iloisia, että se on tullut jo tutuksi monien kuluttajien, kosmetologien, meikkitaiteilijoiden ja monen muun kauneudenhoitoalan ammattilaisten keskuudessa. Nyt jo 13 vuotta myöhemmin, olemme edelleen jännittävällä matkalla ja toivomme saavamme myös sinut mukaan ottamaan askeleen lähemmäs kohti tulevaisuuden kosmetiikan innovaatioita.

TOIMINTAPERIAATTEEMME

MITEN SE NÄKYY

Ripsimallistomme korostaa asiakkaan luonnollista kauneutta huomioimalla ripsikuitujen tuuheus, pituus, kaarevuus, käyttömukavuus sekä materiaalivalinnat. Tarjoamme kestäviä ja ekologisia tuotteita, jotka valmistetaan puhtaista ja turvallisista raaka-aineista. Tuotteemme ovat laskennalliselta käyttöiältään, tekniseltä laadultaan ja valmistusmateriaaleiltaan sellaisia, että ympäristön kuormittavuus on mahdollisimman vähäinen. Tuotteemme ovat eläinkokeettomia, vegaaneja, käsin tehtyjä ja kestäviä. Pyrimme välttämään yleisesti herkistäviä kosmeettisia ainesosia. Valikoimassamme on myös muovittomia vaihtoehtoja. Etsimme uutuuksia ja innovaatioita, jotka uudistavat markkinoita ja vaikutamme tuotteiden kehitys- ja suunnittelutyöhän. Markkinoimme tyylillä, joka ei johda harhaan. Ylläpidämme ja kehitämme omaa ammattitaitoamme koulutuksin ja panostamme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin